Millora la teva salut amb kinesiologia

En les situacions de la vida diària el nostre ésser (de forma conscient o inconscient) busca benestar i felicitat. Quan perd l’equilibri en tots els nivells: físic i vital, emocional, mental i espíritual, apareix el patiment.

Un exemple: Un esportista que practica amb plaer allò que li agrada. Un dia es lesiona i tota la seva realitat canvia; fins i tot pot ser més traumàtic si la lesió és molt greu i ja no podrà fer l’esport de per vida o almenys no de la mateixa manera.

Analitzem: L’esportista té inicialment sol un desequilibri a nivell físic provocat per la lesió. Si els seus pensaments son “què he fet jo per merèixer això?”, “Què maldestre sóc!”, “quina vida!”. L’enuig, la ràbia, la por l’apoderen. Llavors, aspectes mentals i emocionals influeixen en la seva salut. Per tant, haurem de treballar amb la globalitat de la persona per ajudar a que la recuperació sigui més eficaç.

La kinesiologia és una teràpia natural no invasiva que integra cos-ment, i avalua la resposta dels músculs i els punts reflexos del cos per detectar desequilibris en l’organisme, i prevenir trastorns o corregir-los.

Integra diferents disciplines com Medicina Tradicional Xinesa, Psicologia, Neurologia, Nutrició… Ajuda a tenir un enteniment més profund de com cada situació de la vida afecta la salut, (prenent consciència del que t’està succeint, quines necessitats tens, què has de canviar o sobre què has d’actuar) i a recuperar-la de forma responsable i més eficient.

Seguim amb el món esportiu: En esports d’elit, els esportistes fan l’exercici de visualitzar el “gest esportiu perfecte”. En aquest moment la seva neurologia comença a generar vies neuronals perquè el seu cos aconsegueixi l’objectiu amb èxit. Com podem fer servir aquest exemple a la nostra vida quotidiana? Si penses què vols viure cada dia, ho estaràs projectant i la teva neurologia s’activarà per aconseguir-ho. La dificultat radica que no tenim clar què volem o allò que realment necessitem no es correspon amb què volem.

La nostra ment es poderosa, provoca canvis en el nostre cos i podem dirigir-la si ens entrenem. Si els teus pensaments són pessimistes es manifestaran en la teva realitat física i es poden traduir en un malestar o desequilibri. La kinesiologia et facilita eines per poder conèixer-te millor i exercitar el teu cos-ment per trobar felicitat. Amb la kinesiología pots trobar un camí per als teus procesos de creixement personal i per a resoldre conflictes en les relacions personals, professionals, familiars.

Carmelo Montesino Martínez, Kinesioleg i Fisioterpèuta

Equip de creixambtraça

_B8I5387

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s